Wisya sangat berdikari

tak da apa yang nak di share hanya pic baby cute ni je. sape lagi kalau bukan anak jagaan saya si cute wisya le ;)

 jom tengok aksi2 comey wisya menggunakan botol susu ;) kalau dah pandai pegang botol susu sendiri, dianggap dah pandai berdiakri lah hihihi

Sepanjang wisya di bawah jagaan saya, dia tak pernah tidur dalam buai. Tidur atas toto atau tilam je. We all baring sesama. Wisya suka tidur atas badan saya. 

  pantang hala kan kamera. mesti tengok. hihi

  "chak"..

 punya la dia tonggeng botol susu tu. cer tengok mata wisya dah layu kan. ngantuk + lapar. hihi

 last2 terlena juga. susu pon habis diminumnya. alhamdulillah. hihi

Just tinggikan bantal semasa baby minum susu,  sebab wisya lagi selesa macam nih. Cumanya jangan tinggalkan wisya lah. Dah habis minum, pelan-pelan tarik puting,  lau tak dia nangis.


Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Wisya sangat berdikari "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF