SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!



  • Assalamualaikum.............hye... nama dalam ic  Suidah Binti Ahmad. Selalunya org panggil saya Cik Su......hehehe.Cik Su  suka memasak n melancong terutamanya menjelajah ke pulau-pulau di Malaysia. Cik Su selalu berpindah randah sebab ikut suami posting...hehehhe orang kata " Jauh perjalanan Luas pengalaman"...Betul tak???? Cik Su pernah menetap di PULAU PINANG, KUALA LUMPUR, SELANGOR dan sekarang di JOHOR nun jauh di selatan Semenanjung Malaysia. Seronoknya duduk tempat orang sebab dapat merasa dan belajar masakan setiap negeri.......hehehehe 1 kelebihan buat Cik Su.

  • Cik Su mula berbelog sebab ingin mencari kenalan di alam maya dan berkongi idea. Lagipun ingin mengurangkan rasa sedih dalam diri kerana belum mempunyai cahaya mata......sob...sob...sob...n nk blogwalking ke blogger senior di Malaysia......1 pengalaman yang best jugak sebab dapt baca entri yang menarik dan dapat menghiburkan hati yang berduka...betul tak????

  • Semestinya belog http://www.benashaari.com/. Semuanya bermula ketika Cik Su membeli dan membaca majalah RAPI keluaran 1FEB.2011. Segmen gaya hidup yang memaparkan BENASHAARI sebagai personaliti pertama untuk segmen tersebut. Sejak itulah Cik Su mula berjinak-jinak dengan belog...hihihihi
: : JOM KITA PAKAT-PAKAT SERBU SEGMEN LYSSA ::
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!"

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

HYE ....TIMA KASIH ....JOM BLOGWALKING SESAME....LET'S GO BEBEH ....

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF