Alhamdulillah ....

alhamdulillah...rezeki menang GA...suker-suker...^^, tengok lah no aii yang teramat bertuah sangat kali ni ... 263...macam tak caya je(sambil gosok-gosok mata) ..but aii sure ni memang no aii...

me acih yer IntanBerlian sebab gtau aii...cayang sama kamu.....

hadiah ga ni dapat shawl tau .....so ada 3 pemenang untuk shawl..tahniah pada semua yang join ga ni....ape yang penting njoy... terima kasih yer MAS sebab buat ga ni....

p/s : moga-moga emas bola sepak milik harimau muda...

chow..

Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Alhamdulillah ...."

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF