DAGING KERBAU SEDAP KEW ?

__________ASSALAMUALAIKUM_____


Hari minggu datang lagi......kemalasan melanda diri untuk melakukan sebarang kerja rumah.... 

Masak atau makan kat luar ... 

muahahahaaa.. 
memandangkan daging korban masih lagi berbaki di dalam peti ais maka dari malas terus bertukar menjadi RAJIN ....hehehe.. 

Sejak-sejak lepas raya hari tu ramai yang dok post kt entri pasai  masakan daging korban j kan.... Kebetulan hari tu en hubby dapat DAGING KERBAU....

So, bolehlah masak untuk tengahari ni.....
Dah lama tak masak sekali masak amek kaw ....
habis-habisan la..

ni ayaq asam .......sedap hingga menjilat jari..hehehehe...... T_T


daging masak kicap .....
 
daging bakaq ......yummy..yummy  ^_^


daging bakaq ni perap dengan bwg putih_besaq_merah_serai_serbuk ketumbaq_cabai kering(blender)+gula+garam - 30m and then bakaq saja atas kuali leper ..sebab itu je yang ada pon ..hehehe



Mai la menjamu selera dengan ceq......takkan nak usha ja kot....
sat g terliuq plak....haha(gelak jahat)

" Jemput makan "


Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "DAGING KERBAU SEDAP KEW ?"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF