Menang GA ^^,


wow....saya menang GA ....macam mimpi je....tapi itulah kenyataannya....memang realiti ......suka sebenaqnya ...senyum sampai telinga dah ni...hihihi

hari tu saya ada join GA | Ole-ole Pangkor..hadiah nya FM tutle lagi u...jangan jeles...>_<

hehehe..suka sangat sebab da juga rezeki untuk menang ....sebab join pon suka-suka untuk mengisi keboringan dan kelapangan ....


Thanks Koqin Karemo kerana sudi anjurkan GA ni.. Tak lupa jugak thanks untuk IntaNBerlian  kerana sudi inform pasal kemenangan saya ni... (",)

tapi belum dapat kt tangan lagi nih....masih tertunggu2 juga...cz ni la hadiah kemenangan yang pertama ciksu .....ngeee..

sapa-sapa yang menang GA ni dah dapat ke hadiahnya ...??


Updated: sampai sekarang saya tak dapat hadiah ni.. huhu


Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Menang GA ^^,"

omedetou!!!btw, GA tu apa???hahaha

hehehe..Ga singkatan kpd GIVE AWAY..jom la join ..suke2 sambil2 + frenz

tahniah.. kalau cik sue rajin join mesti slalu mennag...

bila dah sekali menang nanti akan byk2 kali lagi mennag.. percayalah ;-)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF