puteri-puteri emas

Puteri-puteri emas...siapa pula ni??? haaaa nak tahu ke...

Mereka ialah puteri-puteri emas dari Malaysia lah...siapa lagi kalau bukan kuarter renang negara...sebanyak lima 5 pingat emas telah dipertaruhkan di  pusat akuatik jakabaring
dan setakat ini telah didominasi oleh kuartet renang dari malaysia... Didahului semalam dengan kutipan 2 pingat emas.....

2 butir emas pada hari ke-9 adalah melalui acara Rutin Teknikal Berpasangan dan Rutin Teknikal Berpasukan.

Hari ini di tambah lagi dengan 2 butir emas melalui Rutin Bebas Berpasangan yang diwakili oleh Katrina Ann Abdul Hadi dan Peng Hui Chuen. Dengan kutipan mata sebanyak 76.051.  

Manakala bagi acara Rutin Bebas Berpasukan pula membariskan 8 orang puteri-puteri emas yang diketuai oleh Katrina Ann Abdul Hadi....u olls tengok tak tadi.....menarik u olls persembahan dorang....hehee...memang layak untuk menang pon...dengan kutipan mata sebanyak 75.825.

TAHNIAH ...di ucapkan..sasaran mereka  adalah untuk mendapatkan pingat emas ke-5 esok..
sama-sama kita saksikan..Rutin Komunikasi Berpasukan.
Daaaa ^^,
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "puteri-puteri emas"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF