TIPS | TAMBAH FOLLOWER...

_____assalamualaikum____

^

 HYE U ALL
dh lunch kew ....???
N3 hari ni just nk share tips nk tambahkan bilangan follower ...
walaupun follower Cik Su tak lah seberapa
hehehehe...
So Cik Su pon kenalah tingkatkan usaha
lagi nih...
chaiyok_chaiyok.......
ini adalah hasil blogwalking yang Cik Su
buat tinjauan harian ....
nk tak ....??
moh ler kita semak yer ...
^
^

( " , " )
/  | >
J L


Selitkan GAMBAR_GAMBAR
- Jangan lupe selitkan gambar_gambar yang cantik_ menarik_tertarik untuk N3 anda
- Tak semestinya gambar tuan j...tak kisah la ape_ape pon...janji sejuk la mata memandang kn....

Buat CONTEST
- hadiah buat la gempak_gempak untuk tarik perhatian ..hehehe.
bak kata pepatah usaha tangga kejayaan..kn...kn...kn...

Selalu BLOGWALKING
- ringan_ringankan jari jemari untuk menerjah belog yang ada..sambil menyelam minum air..jangan sampai tersedak pula...hehehehe
- dan jangan lupa meninggalkan jejak anda yer..kalu tak macam mna  tuan belog nak tahu sapa yang singgah umah dia ..hihihi
- dan jangan lupa komen k

Buat SEGMEN/ G.A
- ini bertujuan untuk mengajak blogger yang berminat untuk menyertainya
- Setiap blogger kena la kreatif n inovatif ....fikir_fikirkan ????

Kene JOiN GROUP
- Antaranya ada group FB
- sahabat Blogger_kaki Blogger_Geng Blogger
- join j nanti senang la nk tambah kenalan....xlist blogger_blogger lain tahu tentang kewujudan blog kita

Sentiasa BERMULUT MANIS
- Semasa masuk umah orang tinggalkan la komen yang gempak_gempak
- Berikan la puji_pujian lumrah manusia sukakan puji_pujian...betul tak ????
- Barulah  blogger tersebut berminat nk singgah belog kita...I'ALLAH

Update N3 yang berinfo
- Setiap kali update N3 selitkanlah N3 yang berinfo untuk d kongsi
- '' Beirnfo " tu macamana errrkkk ...??? tak kisah lah yang macam mna janji dapt memberi impak kepada blogger yang singgah ke belog kita...




P/s :
Sama_samalah kita usahakan




Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "TIPS | TAMBAH FOLLOWER..."

betoi tu.. kne rajin bw n tinggal jejak.. jd ramah tamah sikit.. hihii

saya doakan cik su dikurniakan baby yang comel.. usaha lagi yer.. ada kwn sy.. 5 or 6 thn kawen br dot ank..

jgn putus asa tau.. :-)

utk pngetahuan cik sue.. dr awai2 lg sy mmg daah sentiasa sebut nak anak awai.. mean, sebut gitu sblm kawen la.. (kira macam niat n doa kita la kan )

sblm kawen.. hmpir2 nak kawen, saya dah stop makan makanan yg tajam2.. macam nenas ke air tebu ke.. sbb kadg2 kita "terlekat" kita xsedar.. bila kua darah, kita ingat kita period.. mana nak tau kot kita gugur ke..

hihii blh pulak smbang pasal ni kat sini.. xprivacy.. hihii

dah jwb dah jom terjah..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/kena-tag-pu3-dan-amiey-lee.html

cikSu blogger yg rajin BW n komen...mcm ni la nk djadikan contoh..thumb up !

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF