Apa Kes ?

 
u olls penah dengar lagu pertemuan dan perpisahan tak?
sedihkan lagu tuh.. kalau betul-betul menghayati lirik-lirik tuh
pasti jiwa dan lara tersentuh kan....

hari nih 12/12/11.. saya kehilangan kawan lagi.. dalam masa 2 minggu nih ramai yang hilang...;( minggu lepas udah 1 family pergi... huhu

sedih pon tak berapa nak reda lagi, hari nih tambah lagi satu kawan pulak... adoyai ..tolong..tolong...tolong.... betullah apa kata wanita "ada tak pertemuan tanpa perpisahan"..


Nih pic masa hantar bb marc dan mak Cindy balik KK... :( bulan ogos 2011 bersedey-sedey dah time nih walaupon muka senyum je kan..tak mo sedey-sedey nanti muka comot ..
  
T-shirt putih nilah my frenz ...Cindy
balik sudah ;( @ Senai Airport
ni lah kawan ciksu merangkap jiran depan rumah..
hari nih suami isteri ni akan berangkat ke KL sebelum terbang balik ke negeri asal dorang ntah esok atau lusa...
suami orang Kuching, isteri orang KK bah..
Masa bersalam-salaman pun dah nak nangis tapi kutahan juga airmata nih supaya tak mengalir deras macam air trojun.. sedih oooo ;(

kita orang rapat sebab mengalami situasi yang sama,dorang nih pon dah empat tahun jugak kawin tapi belum da baby lagi..

sama kan kami, teman tapi mesra walaupon berlainan agama.. cam nih la kawan, kata 1 malaysia.

bila buat open house dorang akan datang menjamu selera.. ye la sama-sama berjauhan dengan family kan, harapkan belas ihsan kawan-kawan je la bila tiba masa pertolongan diperlukan ;)

P/s : ada masa kita bertemu di KUCHING nanti yer....selamat jalan .... 


Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Apa Kes ?"

bertemu dan berpisah adat manusia biasa...hilang da mata tapi di hati tidak lupa....ngs kaw2 time hbis skolah dlu ngan member2.hahaha

hehehe...budak2 lagi masa tuh sekarang baru tahu erti berpisah..tak sanggup ooo

mmg sedih bila perlu berpisahkan...

emel saya..

zarina_naniey@yahoo.com.my

blh je nk no hp.. nanti ciksu emel sy yer... emmm ada fb tak?...

nick saya dkt fb zarina tazari

setiap kali mekchu baca entry tu, mesti panas je mata ni.. pas tu bergenang2.. pas tu sroooott sreeetttt hingus dah keluar...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF