Dato Ct di AJL 26


DatoCt di AJL 26? bukan ke DatoCt tak bertanding..kenapa pula ada di AJL..sebagai juri ke? atau dato di jemput membuat persembahan pada anugerah berprestij tiap-tiap tahun tu...sama-samalah kita tunggu AJL yang akan tiba dalam masa sebulan lagi tu..tungggggggguu..

mula kenal dengan DatoCt tahun 1996 selepas beliau menang Juara Lagu Jerat Percintaan sehingga menjerat seluruh juri dan peminat untuk terus menyokong beliau sebagai penyanyi no 1 di Malaysia... ;p termasuklah insan kerdil ini.tolong beli cd dan kaset je la mampu...hehehe

semenjak DatoCt umumkan tarik diri dari pencalonan untuk AJL terus tak berminat nak nengok Muzik-muzik.dulu masa muzik-muzik la best nak nengok sebab tiap-tiap tahun DatoCt masuk carta.macam tak da seri je muzik-muzik sekarang nak layan...

pic ni beli kat kedai gambar tahun bila ntah dah lupa.nak amik dekat-dekat tak dapat.senang citer beli sajelah..hahaha..punya la pulun..
sebenaqnya teringin nak jumpa DatoCt ni.masa DatoCt buat konsert seluruh Malaysia tuh tak dapat nak pergi sebab duduk asrama kan.so,terbantutlah. masa DatoCt buat konsert kat IB pon tak dapat nak join juga sebab tak da orang nak teman.ajak member busy la pulak.en assbenn pergi kursus.terbantut lagi.masa roudtour untuk simplysiti kat JB Central Mei 2010 pon tak dapat join juga.kroje la pula..
bila la dapat jumpa.tambah-tambah pula dah jadi dato lagi la susah ..huhuhu

tadi terbaca kat sini so, saja la nak share dengan u olls.kalau nak baca klik saja lah yer.dan teruskan membaca untuk selanjutnya ..


P/s : turut mendoakan semoga DatoCt akan cepat dapat cahayamata juga ;) Amin



Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "Dato Ct di AJL 26"

hehehe.. sanggup beli kat kedai tu.. pelik kalau ada yg kata dia tak minat ngan tok ti ni..

dorang bukan tak minat tapi jeles..hihihi

ni dia peminat dato ct...pulun sungguh ...kih..kih..kih

ciksu mmg minat sgt siti ek sampai beli gambo dia.. hihii

minat dato' ct..

p/s suami sy tentera darat kat kem sg besi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF