Header Baru Lagi

Ghasanya sebulan je dapat bertahan dengan header ini ;)

So, tanggal 20 Disember 2011 dengan rasminya aii menukar header lagi. Teringin nak ada template n header yang serasi bersama... bila errrkk??

Dua tiga menjak ni aii betol-betol sebok sikit. Dan tak banyak BW yang aii buat untuk melawat blogger lain. Bukan disengajakan yer. Cuma masa tak mengizinkan.....

jeng..jeng...jeng.

Header nih hasil kerja tangan adik  cute yang diberi gelaran daxmanje . Thanks yer manje..

Simple je kan.. sebab CikSu memang jenis yang simple pon ..

Sape-sape yang berminat boleh la pergi terjah SiNi. Pembayaran hanya melalui top up sajo. Senang je kan...

Daa.. mata dah ngantok T__T

Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Header Baru Lagi"

nk order watermark? leh la oerder ngan tlf pulak. ekekkekeke :)

ololooo comel la plak baby dkt header tu ;-)

moga sue cepat2 dikurniakan zuriat.. insyaAllah...

cantik jugak header baru ni..

singgah dari blog CC!

cantik header..

syioknya dah tukar banner.. sy belum tukar lagi. belum sempat nak design banner baru. dah berzaman banner tu.. konon2 nak design sendiri.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF