Nak minta Tolong

ciksu nak minta tolong dari kawan-kawan boleh? tolong doakan buat adik member ciksu nih...kesian dia, jatuh dari POKOK KELAPA sehari sebelum berlangsungnya majlis perkahwinan kakak dia zura dan pasangan pada 10/12/2011 baru-baru nih...baru sangat-sangat lagi ..

buat pengetahuan semua firdaus nih junior ciksu dan sekarang berkhidmat dengan APMM. dia mengalami patah tangan..itu hanya luaran tapi  dalaman kita tak tahu kan macam mana. semalam dia dirawat semula di Hospital Sultanah Bahiyah selepas dibenarkan pulang tempoh hari....

ciksu pernah ada kes yang serupa ini..my sepupu jatuh poko petai....bayangkan la pokok petai tuh macamana kan, semuanya tinggi-tinggi melayut je kan..
P/s: sama-sama kita doakan yer :)

Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Nak minta Tolong"

saya doakan smoga firdaus cpt smbuh.. risau betoi main patah2 camgini...

btw, ok.. pe2 confirm balik yer.. kalu sy ada dkt sp.. ok je kita jumpa.. sbbnya bln 1 ni kami 3 beranak ada plan nak g bercuti dkt p.pangkor... :-)

doakan semoga beliau cepat sembuh..

haa yeke... hihii.. xsangka plak.. sy g pgkor kalu xda halangan sblm cuti raya cina kot.. hari org keje... kalu hari cuti, nanti ramai sgt org.. susah pulak nak bawak alisha enjoy2 kat pantai..hihii

akak sampaikan doa semoga adik kawan cik su akan dapat sembuh sesembuhnya ... Amin...

mekchu doakan dia cepat sembuh.. mesti org kuat nak amek buah kelapa buat masak2 kenduri kan..

semga cepat sembuh seperti sedia kala...

terima kasih semua...sayang u all....tolong-menolong amalan mulia walaupon hanya dengan doa ;p

salam ciksue.. maceh sudi sggh blog sy yg x seberapa tu... kesiannye...saye doakan semuanya kembali spt biasa n hope saudara ni sihat hendaknya....

utk menjawab soalan ciksue tu, resepi kek batik yg biskutnye lembut tu, ciksue boleh tengok link ni..

http://noorsha.blogspot.com/2011/08/kek-batik-marie.html

kek batik ni insyaallah sedap, biskutnya pun akan turut same lembut... selamat mencuba :)

kesian nya dya semga cepat sembuh seperti sedia kala

Salam awak..

simpati tengok adik ni..akak doakan semuga dia cepat sembuh secepat mungkin...Insya Allah mudah-mudahan..

kesian.. UI doakan semoga dia cepat pulih dari kesakitan yg dia tanggung

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF