Pindah Lagi


Sejak dua menjak ni entry aii mesti ada sebok-sebok mengemas rumah kan. dan terjumpa sesuatu. Nilah salah satu sebabnya. Sebab kene pindah lagi...hehehe

Jom tengok rumah baru aii. bila dah pindah nih tak da la sedey-sedey sangat ingat jiran-jiran yang terbang ke kuching tuh kan. rumah baru, jiran baru otomatik suasana pon baru lah juga
Ada 8 blok semuanya di Sri Mutiara Apartments ni. Blok A-B-C-D 22 tingkat. Blok E-F-G-H ada 4 tingkat sajo. CikSu Blok D nun jauh di tingkat 13-06.hhhhuuhhh..tahan nafas naik rumah tinggi.

punyalah  tinggi cari rumah... ;p nih kalau gula habis time tetamu datang rumah komfem minum air masak je la...tak sanggup nak turun semata-mata nak beli 1 kg gula..

abang maintenance sedang memerhati rumah itu.kipas dah tak payah on..
sekali buka sliding door tuh, punya la sedap anginnya...fuuhhhh

terang menerang nampak seluruh alam sampai ke hujung pasir gudang nampak tau (sebelah kiri).dah tak payah pakai teropong ;)


Ada 3 bilik semuanya. 2 bilik ayor. Rumah punyalah luas. Kalau ada anak-anak, syokla main kejor-kejor ;(


nih yang syok.kalau ada anak gerenti gi menyelam hari-hari nih... kih..kih...kih
kalau aii mandi manda kang da pula mata-mata yang memandang :)

bila naik tingkat 22 ..wow... best je muka ditiup-tiup angin sepoi-sepoi bahasa gitu '',


View waktu subuh hari. nampak cahaya sajo.

Apartment Sri Mutiara, Bandar Sri Alam, Masai, Joho. 

U all pernah pindah randah. Penat kan???


Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Pindah Lagi"

cantiklah umah sue ni.. view dia pun cntik.. umh sendiri ek.. bestlah.. sy umah sewa je.. hihii

dh slalu pndah n tlg org pndah.mmg seksa.cam best je tmpt baru tu.huhuh

This comment has been removed by the author. - Hapus

oo..sue pindah kuarters..ctk tmpt ni..

wah bestnye umah kat JB tu tak sempat merasa huhu

apartment sri mutiara..pon dekat je dgn tmpat kerja saya..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF