Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com


Nak join klik SiNi

Actually pu3 dah penah baca dah novel nih masa zaman sekolah tapi bukan sendiri yang punyalah. Pinjam dengan member siap buat kad lagi tau. Tunggu turn. Member nih suka membeli dan membuat koleksi novel. Dolu mana mampu lagi nak beli sendiri.

Memandangkan sedara Eyriqazz nak bagi novel percuma maka dengan lajunya pu3 nak juga mejoinkan diri. Percuma sapa tak nak beb ..

Entri kegemaran saya di blog  Eyriqazz.Com  ialah SEMUA yang mengenai Jalan-jalan Cari Makan (JJCM) especially Ikan Bakar Bagan Lalang dan Ikan Bakar Pasar Filipina  kerana bila terpandang aje gambar ikan-ikan, sotong, udang, ketam yang segar bugar tuh terus membuatkan tekak pu3 teghasa untuk pergi ke sana dan menikmatinya sendiri. Dengar Eriqazz bercerita saje mana boleh tahankan. Ditambah pula dengan view sunset, lagi la tak sabar-sabar nak turun ke sana. Dah telan air liur dah nih..hehehe



pic dari tuan punya blog. pu3 memang suka pic pemandangan..ghasa tenang je bila nengok..
nih kat Bagan Lalang


pic dari tuan blog...teringin nak try sebab tak penah makan lagi..tahu tak apa ni? ni la Rumpai Laut. Nak ghasa yang ini kene terbang ke KK lah yer.. Sedap ke Eriqazz?


ketam my feberet for ever n ever..juga feberet isteri tersayang Eyriqazz yang tengah pregnant skrg... =)


Good Luck
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com"

antik plak akk tgk rumpai laut tu :)

rumpai laut??? tak pernah makan.. first time tgk nih...

good luck.. cam best.. nk join gak la.. hihi

mashi penah makan rumpai laut tu... nyam2 macam mkn jeli..
dtg singgah... harap dapat membantu utk mengundi mashi.. http://hatiberbungaros.blogspot.com/2011/12/contest-papa-i-love-you.html
^_^

ciksu, jom join GA ni..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

hadiah dia best tau... :-)
ohya, buat saya sebagai referral yer.. hihii

thanks join...nyam2, nak kena pi pekena ikan bakar lagi ni

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF