segmen | Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by zareliqa




jom join
klik

followers...pon penting....
readers pon penting
kedua-dua very-very important kepada sesebuah blog.....
tapi lebih-lebih dipentingkan adalah READERS lah....
sebab tanpa readers sapalah blogger kan....???
nanti bila buat penulisan tak ada orang nak baca ...
betul tak u ols..???
masih belum terlambat untuk menjoinkan diri u ols

12.12.2011 lastday k

Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "segmen | Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by zareliqa"

Mcm2 nama segmen pulak skang ni kan.. bagus utk kenal ramai blogger :)

singgah dr segmen yg same..

yup, sy stuju..sy pun lbh pntingkn readera, hehe..

http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

peeep! peeep! Iqa datang terjah cnie.
thanks 4 joining ya! :)
really appreciate it.
Isnin nanti kita terjah reramai pulak k. Jangan lupa datang..weee :D

drop heree :D

feel free to come and visit my blog. TY ^^

follow dan Like...

dari segmen yang sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukanreaders-diutamakan.html

Datang sini sambil follow, ehh awk jom-lah follow kite or baca-baca entry kite dekat blog

i) BLOG NISA

Kalau rajin jom-lah like gambar ini

ii) LIKE GAMBAR CONTEST NISA Thanks awak, sy akn kenang jasa awak. k bye ^^

singgah dari segmen yg sama.. :)
jom terjah juga :)

salam kenal dari shida'R ^_^

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF