Tahniah.....

hye entri terakhir malam nih tak da apa-apa...sebab pu3 cuma BW jer malam nih meninjau para pemenang CGL ...nway tahniah pada semua yer ....tumpang syok dan gumbira jugak walaupon tak dapat hadiah tapi apa yang penting pu3 dapat  kenalan baru ....njoy jugak kan....kira hadiah jugak lah kan....saja nak menyedapkan hati....hhhuuu

jom kita review sikit pemenang bertuah nih yang telah menjoinkan diri dalam GA CPB  .
untuk keputusan penuh meh klik sini ...ada 8 pemenang kesemuanya ...tengok lah hadiahnya....gempak ohhhh...

NILAI HADIAH :
1. The Body Shop Body Butter RM55 x 2
2. The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel RM35 x 2
3. Hand Soap Water Lily/ Orchid Musk / Spa Sensation from Guardian Pharmacy RM5.90 x 3
4. Scented Wet Wipes (3 different scents) from Guardian Pharmacy RM3.90 x 3
5. Vitamin E Skin Care Lotion from Fruit Of The Earth RM5.90 x 2
6. Water Shine Pure (Lipstick) from Maybelline RM23.90
7. Baby Lips (Lip Balm) from Maybelline RM10.90
8. Exfoliating Body Wash (Citrus and strawberry) from Watson's RM8.90 x 2
9. Deep Cleansing Nose Pore Tape from Watson's RM5.90 x 2
10. Energising Eye Mask from Watson's RM17. 90 x 2
11. Nurich Lactolite from Hai - O Marketing RM158 x 2
12. Pil Herba Maharani from Hai - O Marketing RM65 x 3



bagi pu3 memang patut pon empunya diri menang sebab mau dekat 1 page jugak lah dia mengkritik blog CPB tuh...tapi kritikan membina ...ada positif dan negatif....TAHNIAH sekali lagi yer...=) empunya diri bakal bergelar lawyer .....jangan memain....untuk pengetahuan u olls jugak beliau juga adalah salah seorang  penaja untuk hadiah tumblr angry bird untuk GA nih ....apa lagi errkkkk?? nak tahu lebih lanjut pergi la picit ---> siNi ye 
memang tak rugi lah lepak kat blog tuh....terbaik dari ladang....daaaa

p/s : selamat malam T__T
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Tahniah....."

dear ckp nk tmpah header kn?contact kt fb manja ok. . http://www.facebook.com/Norazne94

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF