Thanks For Viewing My Blog =)

Syukur alhamdulillah hari ni blog QasehnyaRania dah ada
100 followers..... 
 
syukur sesangat..

walaupon tak lah sebanyak u ollss sampai beratus-ratusan, beribu riban dan berpuluh-puluh ribuan tapi ciksu amat-amat-amat terharu ...menitik air mata ni..
dan teramat-amat menghargai korang ..
sayang korang .....
mmmmmuuuaaaahhhh

terima kasih kepada semua follower yang telah datang melawat ciksu nih....
syukran jazilan ;P

mudah-mudahan selepas ni ciksu akan bersemangat lah sikit kan nak menulis...dan jangan lupa pulak buat entri-entri yang baguih-baguih sikit baru ler ada orang nak datang menjengah...
kalau buat entri macam hampas kelapa sapa yang datang kan...kan..kan....

I'ALLAH akan ciksu usahakan....selagi mempunyai kekuatan dan ada idea.... =)
usaha tangga kejayaan..
Kejayaan tak akan datang bergolek...
usaha keras yang telah dijalankan akhirnya membuahkan hasilnya....
apa yang penting kene rajin berBlog Walking, join contest dan segmen...
ye idok ???


Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Thanks For Viewing My Blog =)"

tahniah ciksu.. sy dulu pun selalu join segmen n blogwalking.. dr situlaah kita akn dpt ramai kaawan.. :-)

tahniah ^.^

yerpp sya adk ina :')
muka kmi xsma ek??

tahniah.. sy punya followers pun tak byk jugak lagi...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF