Giveaway Sticker Kereta Aku


Nak join tekan sini






  1. Roadtax kene tampal menandakan kereta ini masih boleh bergerak tanpa halangan di jalanraya
  2. Takaful insurans mesti lekat yer. kalau jadi apa-apa kat highway atau jalan raya ada juga yang sudi menolong ..hehehe
  3. Sticker Hornet en. assbenn yang punya. Sumber inspirasi katanya...hihihi
Sapa yang kena :

MASHI
PAKJOE
ZALIN ZALINA
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "Giveaway Sticker Kereta Aku"

ala...maaf pu3 sebab mashi tak boleh join...
mashi tak ade kereta jadi xboleh nak ambik gambar cermin tu.... :(

awakkkkk....kereta kak ina dua2 takde sticker...yang ada road tax je..he he..

tq sgt2 tag pakjoe nnt pakjoe tag balik

tengkiu sebab join...
guna kete sesapa pown boley

asben aida x suka tampal stiker kereta :(
hu hu hu... semak kata nyer...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF