Mereka Menemani Kami


Selamat semua =)

U all ada baca entri mengenai mereka tak. If belum membacanya maka dengan segala hormatnya dipersilakan untuk membacanya ...

Tak paksa tau. hanya sekadar untuk berkongsi sahaja.


Pandanglah lihatlah 'mereka' bahagia bersama kami. Serasi Bersama je kan ..

Bukan FOC yer, bukan juga hadiah kemenangan hasil join GA atau Contest tapi ianya dari belog oren kuning ini .

Nak tahu  lebih lanjut silalah klik dan lepak di sana. Aii sure u all mesti akan lepak kat situ berejam-rejam lamanya ..

p/s : nak kasi tunjuk sama you juga maa ..aii pon boleh jugak..hehehe

Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Mereka Menemani Kami"

Nak jugak pasangan serasi ne...hhuhuhuhu, bila la nak dapat sepasang mcm ne...

hilang terus rasa rindu kat mi-cah.. akhirnya dpt jugak tgk 'mereka'.. jaga 'mereka' elok2.. kirim salam pd 'mereka' :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF