5 Hari Terakhir Sebelum

5 hari terakhir sebelum? sebelum apa.. apa yang akhirnya...

haaa.. jangan tak tau noh.. bagi sesiapa yang belom mne'join'kan diri untuk IntanBerliaNs first Giveaway..

Jom pakat-pakat kita p usha tengok sebelom GA ini melabuhkan tirainya yang tengah sarat dok menampung berlian-berlian tuh :) hehe

GA ni akan ditutup dengan rasminya pada 29 februari 2012...
jam brapa.. tertakluk kepada puan penganjur yer.. pelbagai hadiah untuk dimenangi oleh para peserta.. 

Jom kita imbas kembali.. hadiah-hadiahnya ialah.. Jeng.. jeng.. jeng...

Macam-macam jenis koleksi tudung dan pashmina ditawarkan ....


Barangan kraft hasil tangan blogger-blogger yang kreatip dan inovatip....kiut-kiut sahaja ...tak teringin ke?


Barangan perhiasan diri pon ada.....ada beg tangan, brooch, rantai dan kontek lense....Tak berminat ke nak dapat barang free ..

haa tengok ...ada perfume, ada keychain dari Johor dan yang paling special ialah wang tunai tu adalah hadiah dari puan penganjur sendiri tau ...
Hai ...tak terbeliak ke biji mata korang tengok semua hadia-hadiah ni...sebenaqnya ada banyak lagi hadiah yang disediakan.....almaklumlah nak selit semua nanti kang takut tak muat pulak entri ciksu ni ..hehe

So,tak payah buang masa .....moh ler cepat picit SiNi


P/s : sementara peluang masih ada ..cepat...cepat...




Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "5 Hari Terakhir Sebelum"

Dah join kak! :) And da lama follow akak.hehe :D

thanks fiqa ...mudah2an ada rezeki fiqa 6ti k ;)

sempat lagi nak join wiken ni.hehehe

thanks yer sue buat entry nih..

sy pulak akan publish entry last call ni hari Isnin ni.. Sebab hujung minggu camni.. orang dah kurang masuk blog.. :-)

ok sajo..iklan penaja ..kui..kui..kui..

join ramai2 cepat..best kan kalau kita dapat join cik sue...huhuhu..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF