A Bikin Saya Mahu Terus Bercumbu Neelofa

Semalam lepak di kedai buku sambil membaca. Dan tiba-tiba satu majalah ini membuatkan saya tertarik untuk terus membelinya.

Apa lagi terus sambaq la dan berjalan menuju ke kaunter pembayaran. Dengan bayaran tunai sebanyak RM7.50 maka ia kini telah sah menjadi milik saya...hahaha ;p

Apa ceghita bestnya In-Trend bulan februari nih ...

Jeng..jeng...jeng ..


Cer tengok tajuk kat atas. Pasai Neelofa nak bercumbu tuh...huhuhu.Siapakah gerangan Si A itu. Bikin panas satu malaya...hahaha

Neelofa ni memang cun habis la. Tambah-tambah lagi bila dia pakai tudung so sweet. Macam dalam ceghita Ijam Non Yonkie cerekarama ahad lepas..best kan citer tuh... Ada tengok tak ?

Jangan ketinggalan tau. Macam-macam ada. Dan yang penting kamu semua nampak tak botol bunga pink kat sebelah tuh. Beli majalah dapat sebotol shower Lux percuma... Tak rugi kan. Beli majalah dapat 1 barang FOC. kan rezeki namanya tu ..;p

Segala-galanya akan terjawab bila kamu semua membeli dan membacanya



Nota kaki ('',)
Jangan lupa dapatkannya dipasaran sekarang selagi stok masih ada ...











Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "A Bikin Saya Mahu Terus Bercumbu Neelofa"

assalam.... sabo jerlah ingat nak cerita sape 'a' tu hihihi... selalu beli harmoni.. jarang beli in-tren tp ok jgkkan klu beli majalah dpt shower ni....

kalu beli in-trend selalu ada gift kn..

huhuhuhuhu.ingat nak cerita...

tgk juga drama tu sabtu lepas tapi tak sempat abis sebab my little princess dah sibuk ajar tido. Apa ksudahannya ea? ha ha boleh yak cenggitu...

aritu kak fieda tgk gak cite yg dia berlakon dgn awal tu..comey sgguh la...

sue..mekasih tau hadiah yg sue bagi tu..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF