Segmen Farah Alias MY BLOGGER IDOL




Nak Join Click saya

Inilah Blogger feberet CIKSU ..


Semestinya Mekchu Situ Sana Sini ..CikSu jatuh chenta dengan semua hasil penulisan beliau yang sempoi, simple dan yang penting lahir dari hatinya yang ikhlas bila dok ber'ceghita'... Menusuk kalbu bila layannnn semua entri-entrinya..Nape tak percaya erkk..tak caya jom  LAYANNNNNN.. Gerenti kalau korang baca dengan sekusyuk-kusyuknya korang akan sengih sorang-sorang..HAHA
Kisah hero-heronya yang mencuit hati.
Pendek kata macam-macam ada...
Inilah BUKTINYA :) Ciksu jatuh chenta ....HEHE


Seterusnya Ciksu Suka ini blog ...
mama .Kalau u all melepak kat sana gerenti layannn je semua gambar-gambar beliau bersama keluarga tersayang. santek-santek dan menarik la.. especially gelagat AERISH DAN AED. suka sangat sangat sangat dan  tersangat sangat...HEHE
Upload banyak-banyak pon takpa sis. Tak jemu mata memandang ... :)




Seterusnya blog IntanBerliaN . Suka baca mengenai KEMENANGAN beliau setiap kali men'join'kan diri dalam CGL pasti ada saja hadiah untuk diri sendiri, suami dan yang paling istimewa untuk si kecil beliau...ALISHA... Cuba u all tengok nih sapa yang tak gembirakan bila dapat benda alah ini bila join GA. Khas untuk anak tersayang lagi tau :) Kalau Ciksu jadi Alisha pon seghonok kemain dapat hadiah macam tuh ...



Sesungguhnya berblog ini tidak merugikan malah menguntungkan para blogger. Dah lah dapat kawan alam maya, siap dapat hadiah lagi tau...yang penting Njoy ...('',)



Done
Nota kaki:
Pendek kata semuanya CIKSU suka baca. Setiap Blog ada ceritanya yang tersendiri







































































Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Segmen Farah Alias MY BLOGGER IDOL"

sukakan kaminyer? tenkiu.. ianyer sgt2 beerti :)
tapi naper header kami x der? X aci.. huwaaaaaaaaaaaaa... ekekekek pdhl ko yg lock eB hoiiii ;p

thanks rania.. mmg terbukti pengomen tegar blog mekchu.. hehehehe.. siap ada entry sbg bukti kan..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF