segmen tambah follower tanpa blogwalking by MD



tengok la banner kat atas tuh cantikkan :) dan yang best cuba kawan-kawan baca tajuk entri kat atas tuh ...

" Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking By MD "

baca tajuk pon dah lain dari yang lain kan.
selalunya kita akan ke'temu' segmen yang perlu ber'blogwalking' sampai krem jari-jari halus men'terjah' semua peserta segmen kan...

So, kali ni tak payah nak ber'blogwalking' lagi TAPI still dapat follower yer ...
boleh pulak ceng gitu errkk...
If nak tau kena lah klik SAYA dan joinkan diri dalam segmen ni untuk mengetahui dengan lebih lanjut ...

Terima kasih lah TUAN MD sebab mencipta sesuatu yang special ni..HEHE
merujuk kepada sistem 'grouping' yang dicadangkan tu saya nak pilih
 satu group 50 orang ..

Oh ya lupa pula nak habaq
tarikh tutup pada 3 march 2012 jam 1159pm .....

tag

" selamat bersegmen "




Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "segmen tambah follower tanpa blogwalking by MD"

selamat bersegmen ciksu;) tq singgah blog dila yg xcomel tu...hihi

insya allah nanti kita join ye..

Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)

Assalamualaikum . .
selamat bersegmen lha yew . .
ni nak gtao . .kyte tag awa dlm entry . .

http://cikoren98.blogspot.com/2012/02/future-doctors-give-away-2012.html

hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

http://lyanna95.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

dari segmen yg sma..done follow sini

tungggu ..6ti ciksu datang yer ..:)

hai, sy dh follow awk :)
sudi2 la singgah blog sy :D

Dari segment yang sama...

Salam persahabatan di alam cyber.

I follow , U follow...!!!!

From: adando.blogspot.com

hi..mira jln2 n follow blog ni..dr segmen yg sama..keep in touch ya..=)

CKJ datang ni.. dr segmen yang sama... i follow... :)

http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

http://secret-domokun.blogspot.com/

salam ukhwah...keep in touch...k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

assalamualaikum..
datang dari segmen yang same..
done follow you :)

http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

hi, saya dri segmen yang sama (group 2)..
follow back oke..
:)

http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

salam perkenalan & hye sys ciksu !

sye dtg dari segmen yang sama
[group 2] num 11..jom dtg ke blog adk iera balqis follow .. adk dh jadi follower blog ni..

http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

saya datang dari segmen MD, :) datang sini untuk follow kamu,jemput singgah blog saya pulak ye,kalau sudi follow sekali :)


salam perkenalan dialam siber :)

done follow u dri segmen yg sama,,follow me back k :)

same segmen , but group 2 num28 . nice to meet :) follow u :)

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Hai. Sy dah follow kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
http://shaeyzawrote.blogspot.com/

follow sni dr segmen sama :) cik buaya dr group 2 :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF