Terima Kasih


Dah sarapan ke.. hehe.. jangan lupa amik sarapan dulu yer EN Kancil8349 dan EN Gen2Merah.. Sebab kalau tak bersarapan nanti cepat letih dan tak selesa pulak nak mengajaq sepanjang hari.. kang da budak-budak lam kelas kene penampo.. hehe.. 

"no..no..no.." 

Actually, saya nak habaq yang saya ada dapat hadiah..


Hadiah ni dapat dari Yana hasil join GA hari tu.. Yang specialnya semua peserta dapat hadiah.. Thanks Yana ..

Dapat pengepit kuku comey siap ada mickey mouse lagi dan anting-anting comey...

Macam tau-tau je Yana yang Ciksu tengah mencari pengepit kuku..sebab yang lama tertinggal kat kampung...Pengepit kuku Cik assbenn besar gedabak sangat, tak sesuai dengan kuku aii tau ...Ciksu suka yang kecik-kecik saja...hehe

Dan juga Gift Voucher ini... Syukran jazilan yer yana ...

Kemenangan kedua 2012....alhamdulillah ..hehe B-)


Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Terima Kasih"

bestnyer..kalo dh rezeki x kemana kan..tahniah yer

wahhh comelnya..nak satu..hehe..tahniah ciksu..;-)
salam hari rabu..

patut lah happy je..
dapat hadiah rupanya...
tahniah..

Selamat pg ciksu. Alhmdulillah.. Dah sarapan nasi lemak pg td... Masi kekenyangan hingga kini. Hehe. Harap ciksu oun uda mamam ya..
Btw.. Tahniah dpt GA ye.. Sy tak penah menang2 lg. Hehe

cek su dapat hadiah dari yana ye...cantik la pengepit kuku tu..

wah tahniah ciksu..rezeki tahun 2012. untung lah...

wow, tahniah dpt adiah comel2. :)

tahniah ciksu... best tu dpt hadiah. comel je!

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF