Contest Aku Suka Makan Coklat














Nak join klik SAYA

Tarikh tutup : 28 Mac 2012

Memang suka makan coklat dari dolu hingga lah sekarang...suka sebab sedap...sedap...dan sedap..Makan coklat ni memang tak jemu la orang kata...memang layannnn la...

Sampailah baru-baru ni ciksu dinasihatkan oleh doktor supaya kurangkan pengambilan coklat selepas disahkan kena MIGRAINE.  Oh my God ..apa yang perlu saya buat sedangkan itu memang my peberet..Kalau singgah McD pon Ciksu akan order CHOCOTOP ..
janji da coklat yang hitam-hitam tu..hitam-hitam pon sedap kan....HEHE

Begitulah penangan coklat buat diri ini. Walaupon terpaksa mengurangkan pengambilan coklat namun masih setia padamu wahai SI COKLAT HITAM_HITAM MANIS ..

Suka coklat sebab
  • Coklat dibuat dari biji koko :)
  • Coklat tidak menggemukkan sebab lemak koko tidak diserap oleh tubuh :)
  • Coklat juga mengandungi bahan antioksidan dan kateki. Biasala kecantikkan adalah hak milik semua insan..awet muda la katakan...hehe
Tag

AYU

ANN

CIKGU
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Contest Aku Suka Makan Coklat"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF