Menumpang Kasih

ni buah hati saya..sekarang dah sekolah..so, jarang la nk jumpa-jumpa.. Nak jumpa pon time sama-sama balik kampung sama ada time cuti sekolah, raya atau ada majlis keraian sebelah en.assbenn..

tapi ciksu ni setahun sekali je balik pon..almaklumlah orang sebok la katakan....

Arisya Aina dan penyu itu...@ Sunway Lagoon...Esha ni kakak kepada baby comel ini ...

Picca tudung biru tuh snap masa Ciksu bawa Esya datang JB.. Esya ni sporting habis..sebab tuh suka kawan dengan dia ..HEHE

Memang boleh buat kawan laa..sebab dia pandai cakap...Picca bawah tu masa Ciksu tinggal kat Key El..kalau korang nak tau Esya la yang selalu temankan Ciksu masa en.assbenn kena posting ke JB dulu ....

Dan dia juga selalu temankan Ciksu g ofis dulu... cuba korang bayangkan kalau la tak jumpa dalam 1 minggu tuh comfirm dia akan minta mama dia call Ciksu.. sampaikan mama dia pon fening..kalau call nset tak dapat dia suruh mama dia call ofis. kalau call ofis tak angkat dia ajak mama dia turun g ofis Ciksu. Ofis Ciksu keje dulu kat tingkat bawah umah kak ipaq ja...so, senang la....kadang-kadang kak ipaq cakap la maklang cuti hari ni.. tapi dia boleh pula kata.. "tu keta maklang ada kat bawah".....haaaa, macam mana. So, mahu tak mahu terpaksa lah si mama ni ikut je cakap anak...

mesti korang dapat bayangkan macam mana rapatnya Ciksu dengan Esya ni kan... Well... ^____^

Ada satu kes tuh sampaikan papa dia call suruh dia balik la sebab papa dia rindu dah banyak hari tak jumpa..jahat kan Ciksu kipnap anak orang..huhu...aku sedar diriku ini hanya menumpang kasih saja...tak salahkan?

Part paling best bila dok ngn Esha ni bila ajak dia g shopping...huhhhh..memang sempoi, janji perut kena isi time dia minta diisi..hehe..kalau dia dah penat berjalan, kene amik troli dan sorongkan dia... :)

Mula rapat dan mesra dengan Esya masa lepas kawin. Actually masa malam buka hadiah kat umah en.assben... Dia punya ikut Ciksu sampai satu tahap bila Ciksu tukar gaun pengantin tu dia nangis sebab pe tau....

Esya : "mama, mana pengantin tadi".

Mama : "tu (kakak ipar tunjuk Ciksu)'' ..

Esya : "bukan...nak pengantin tadi"..sambil nangis-nangis

HAHA..tak dapat nak nolong .. :)

Selamat berhari minggu ..jom BW, banyak hari cuti..hehehe






Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Menumpang Kasih"

rapat betoi sue dgn esya ni kan.. esya pun bkn main lg syg dkt sue.. :-)

memang rapat betul Esha tu dengan ciksu ye

memang comel pun c Esya ne yer....

ololo...sayangnya pada maksu dia..tak salah pun sue menumpang kasih..

insy dapat baby nanti..mcm akak..lambat dpt bila dapat..mak oi setaun satu plak..rezeki kan..

sekarang ni dah tak berani nak rapat dengan anak orang...
bila diorang tinggal...
rasa hati tu sedih sangat....

comelnye dia...:)..bestkn ada ank buah..manja ngn ank buah pun jd la kn..huhu...blh byang ciksu rapat ngn dia:)

arelan sihat jela ciksue.heheheh...sabar ye.insya-ALLAH nanti akan hadir seorang insan untuk ciksue curahkan kasih tu.amin...

hahah comelnya..
nak pengantin tadi? memang tak dapat nak menolong. sweet jer

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !! :))

Ada orang nak bagi Surat CINTA ni ..

Jom join GA --> http://akubencihacker.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

XD

ooo..rapat jugak ni, mesti rindu kalo berjauhan .. :)

assalam.. lamanya menyepikan diri tak update boleh.. harap² cik su sihat jer... nanti bg taulah kenapa menyepikan diri...

Salam ziarah... ada banyak cerita kat sini ya..

salam rania...ape kabar, lama tak update..

salam awk..pekabo?? lama nyer myepi..hrap smuanya baik2 saja yer..

lamanye ciksu xon9...rindu nk borak...huhu

Tumpang kasih ank sdara mcm tu lah, sama ngan CiM yg mengidam gigirl.

*dgn ikhlas hati mndoakan kamu cpt dpt baby

apa yg awak rasa....saya pernah rasa dulu....numpang kasih pd anak2 buah.Awak baru 4 thn.....dulu saya 10thn. Allah maha mengetahui segala2nya.

semoga u cepat dapat bb..amin ;D

saya doakan ..
in shaa ALLAH

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF