PERHATIAN ^__^

PERHATIAN kepada para pemenang contest ini ..

kerjasama dari anda semua amat diharapkan....

Siapakah pemilik no 29 dan 146 sila angkat tangan dan mengaku cepat....kalau tidak....apa errkkk???

Pemenang yang lain sudah hantar details ... dan kalau boleh Ciksu nak buat 'pengeposan' secara serentak ..bukan apa untuk menyenangkan dan mempecepatkan segala proses...

Tolong yer rakanrakanku sekalian....

Memandangkan tiada picca bestbest..nah, amik nih...kasi tengok yer

Pemandangan ditengah lautan biru..picca ni member Ciksu yang kasi. Dia pegawai maritim,so selalu dok tengah laut. Macam-macam picca alam yang dia snap. Dan akan bagi kat Ciksu...thanks JIE



Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "PERHATIAN ^__^"

kalo xde org.. lya nak la.. hik2... heheh..gurau2 jer ;-)

cpt bg kerjasama wahai pemennag :-)

ni le masalah nya cik sue time nk pos hadiah...mmg susah kan kalau ada yg tak bg detail...

seronok hari2 tengok laut ..
tak jemu

sapelah yang xmoo hadiah tu... bagi kat saya jerlah... ;p

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF