Sapa Mau ....


Alhamdulillah.. Setelah berjemuran selama dua hari ...Sebab memang panas terik..tuh yang cepat.. Akhirnya siap sudah. Dan inilah hasilnya ..

Suka buat sendiri sebab yang jual di pasar-pasar tak dibelah belakang.. Tak best lah...suka goreng garing-garing.. ranggup ja.. baru sedap sikit kan...

Kebersihan... of course lah dijamin dan terjamin. Apa yang penting KEPUASAN...



Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Sapa Mau ...."

wahhh, boleh berniaga da nie. keke :3

nanti jangan lupa pos sikit ye..

mmg sedap ni...goreng garing2..fuhh..

best ikan kering ni, goreng sama dengan bawang + cili...lepas tu perah asam limau perhhhhhhhhhhh terangkat

wahhh hasil lumayan ni klu jual..

keluarga kami nie agak ssh dan jarang sekali nak makan ikan kering..tp en suami mmg kerja jual ikan so stok ikan ni byk smp tak terluak kami makan,rasanya macam nak buat ikan masin sendiri jugaklah..pastu boleh bg pada sape yg nak.hehe..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF