Ucapan Erra Buat Yusry


Ghasa-ghasanya setiap blogger ada mencoretkan kisah " Wedding Of The Year" antara Yusry dan Lisa Surihani...so, hari ni Ciksu plak nak amik bahagian k...hehehe

Nak juga buat kenang-kenangan..walaupon dorang tak baca kan ..HAHA

Tapi..
ini special ..
sebab ada ..

petikan ucapan Erra Fazira buat Yusry

" Akhirnya, abang sudah menemui bidadari yang akan menemani abang. Saya doakan
hubungan kalian akan kekal hingga ke akhir hayat " katanya..


Sama cantik sama padan..bagai pinang di belah dua ..mudah-mudahan jodoh mereka berkekalan hingga akhir hayat..amin.


bergambar bersama keluarga pengantin Yusry ...

Nota kaki :
 walaupon dah bepisah tapi kita still boleh beramah mesra kan..jangan jadikan pengalaman silam sebagai penghalang..setiap orang ada kisah silam.

Setuju tak ?
Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Ucapan Erra Buat Yusry"

berpisah tak semestinya kena bermasam muka kan...
dah jodoh sekerat tu...
yusry n lisa memang comel sangat2...
nampak serasi je ...

setuju.. yang dah lepas tu.. biarlah berlalu krn semalam adalah sejarah....

setuju dgn kata2 sue tu :-)

btw, ohya ke.. nape ek xleh msk blog nisa.. sy ok je...

http://greennnpanda88.blogspot.com/

waaaaa...jelesnya.kenapa lisa??kenapa yusry??wuuuu

betul tu,yg pentg erra n yusry masing2 dah bahagi bersama pasangan masing2..

yelah kan.. satu masa dulu mereka pernah jadi suami isteri. mesti ada kenangan yang masih tersimpan...

haah, moga kekal d dunia dan akhirat.. :)

wlpn dah berpisah blh jadi kawan baik..bagus..

Bagus lar dorang tak bermusuh~ :)

sweet aje ucapan tu..
baguih la depa msh bebaik sesama wlpn dh berpisah.. =)

wah sweetnya erra. hopefully suami dia tak jeles :)

kedua-duanya sama padan...sweet sgt.. :)

semoga kebahagiaan kekal milik mereka berdua.. amin

muka diorang ni memang keserasian kan...harap2nya kekal sampai mati

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF