Kami Blogger dari

jom kenal-kenal dengan blogger dari KEDAH ...


ini kenalan yang ciksu  `baru kenal` dari SEGMEN AYU ..

jom serbu blog `depa` ....
 

















































 http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html
http://sayangkuzie.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kedah.html

Mudah-mudahan boleh la BLOGGER KEDAH menang..hehehe 


Kalau `hangpa` ghasa`hangpa` orang kedah...

jom lekas join...







Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Kami Blogger dari"

wahhh awk yg baekk..review org kedahh nohh..hehee ma kaseh ya..btw, kedah tinggal area mana yer??

hehe.. klakanya header saya.. blogger lain semua cun2 belaka..

jom..jom.. kita saling kenal mengenali :)

akhirnya dapat kumpul orang kedah..hehe..jom2 pakat join orang kedah..hehe..raya ni blhlah dtg rumah cik su..kpg ayu kt perlis..jnji kita orang utara kan..hehe

Wah Bestnya Ada geng utara...tak pa sat g M p terjah depa.. Waniey ngan mama qhayra tu mmg geng dah...

M dah masukkan QR dalam my bloglist tajam...

alaa.. x tersenarai la sbb sy blogger KL.. hihi..

jom! serbu...blogger selangor datang hihihi

hohohoho siap promote lagi bagus la akak ni hihihi...akak thanks inform psl menang kt blog mama qhayra hihi *mai2 pakat kenai blogger kedah*

akak blogger dari Johor lah, tak lehlah join...:D

wahhhh....cik siti pun ada siti...hehehhe...

salam...perkenalan!
sy pun dr blogger kedah!

tu dia..berlumpul blogger kedah kat atas..

tu dia aihh hmpa..ramainya org kedah..hihi..kami mai dari penang..dah follow blog ni..tq ye sudi follow blog sy..

TIme kasih sudi singgah blog kita.. salam kenal.. selamat berpuasa.. :)

orang penang membuat kunjungan balas dari segmen yg sama...rajin2 mai melawat blog kita naa..salam ramadhan

orang penang membuat kunjungan balas dari segmen yg sama...rajin2 mai melawat blog kita naa..salam ramadhan

dah singgah kat semua... n follow them

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF