Peserta Masterchef Follow QR

haaaa...nape tak caye ye.... :)) cuba terbeliakkan mata anda seluas-luasnya...hehe

jangan tak caya yer...inilah realiti lagi kenyataan harus diterima....

SHAHRIAH ABDULLAH











peserta Masterchef Malaysia musim pertama .. ;D  
ada sesiapa yang masih hengat....angkat tangan...ahakkkksss

Macam-macam resepi dok ado kat belog kak sha. Semuanya simple-simple dan senang saja untuk dicuba pada bulan puasa ni. kalau ada antara uols yang kekeringan idea boleh la pergi menjenguk ket dapur kak sha tu..tiap-tiap petang berasap you dengan pelbagai juadah istimewa untuk dikongsi.. ;) 

Sila klik di sini 

Tapi sebelum itu beliau juga terlebih dahulu mencipta nama sebagai NOVELIS 
antara novel nukilan kak sha 

tenQ en. google
 















Nak tau lebih mendalam dan sedalamnya mengenai beliau baca sini :)












Silalah singgah ke blog beliau untuk melihat novel-novelnya dan hasil air tangan beliau...jom tejah :)

boleh klik sini

TERIMA KASIH...

Followers yang ke 437 di belog QR 

sebab sudi singgah blog kecil ini .. ;))
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "Peserta Masterchef Follow QR"

tak tahu plak kak sha tu novelis sblum ni..perghh mmg terbaik ler:)

Assalamualaikum wbth...

Pergghhhhhhhh.... ada novel rupanya..


Selamat berbuka puasa..

takde astro ;) mmg tak kenal. Tp peramah nampaknya. Byk post mengenai beliau di blog2 lain :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF