segmen ayu : saya blogger dari...


 nak memanaskan 'enjin' yang dah lama tak start ^-^ 
perlukan usaha keras sekerasnya...
maka join segmen yang di pelawa AYU

Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m) 
saya blogger dari KEDAH
utara mai..
tapi menetap di Bandar Seri Alam, JOHOR.
penah duduk SELANGOR dan PENANG ..
Tag,

Previous
Next Post »
33 Komentar untuk "segmen ayu : saya blogger dari..."

dear ayu amik jgk link ni ya ;-)..tp ada tlis pag ni tlh diremove tak tahu napa..huhu..tq tau join segmen ayu..arini updates akan keluar ;-)

kak kedah area mana...wani pun kedah juga hihi...selamat bersegmen

sue apa khabar....lama tak dengar cerita..jarang dpt bw...yang mana sempat je sue..mekasih tegur akak :)

salam kenal.. thanks.. follow sini jugak la.. hehe.. keje kt JB ke?

http://mohdnajib27.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

hai blogger kedah..saya dari johor..salam kenal...;)

org kedah samalah kita...

ooo kira sue ni mmg asal dr kedah la ek.. :-)

*jeruk tu sy pun xpasti thn berapa lama.. tp sy smeinggu ok je lg... simpan dlm peti ais thn lama + sedap.. mkn sejuk2.. hihi

hai, sy follow sini..join segmen yg sama jugak! sudi2 lah ke blog sy n follow kalau sudi..TQ! ^_^

http://nadiaelena.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

ok ayu dh btulkan dear..t ayu list ;-)

singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,
btw sy follow awak yea :)
jom ke blog sy plak. heee (:

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

hai blogger Kedah.. hehhe..

membalas kunjungan di sini :)

hye! sy blogger KL.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

org perak dtg follow org kedah ;)
kampung kita pun kat kedah jgk..

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

hye jenguk tuan umah nii..kite blogger dr mlka..tp keja kat pjaya..

dr segmen yg sama
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

salam kenal n teruss follow

hye jenguk tuan umah nii..kite blogger dr mlka..tp keja kat pjaya..

dr segmen yg sama
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

salam kenal n teruss follow

banyaknye negeri merantau..hikhik

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

salam perkenalan... dari kedah juga ye...membalas kunjungan dan follow balik.

thanks..slam kenal dari johor..

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

MEMBALAS KUNJUNGAN..
SAYA BLOGGER DARI PERLIS

SALAM PERKENALAN :)

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

banyak merantau yer... best kn boleh merantau negeri org
http://sayangkudinadania.blogspot.com/

Hai, selamat bersegmen..

http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

salam kenalan dari chik as :)

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

hye. blogger dari kedah jugak. jemput singgah http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF