Tahniah pada rakan-rakan blogger OTAI

Pemandangan di Tasek area Perlis Indera Kayangan. Terpesona..

Kisahnya macam-macam dok ada. al-maklumlah lama tak ke udara. So, agak ketinggalan la juga kan. Bagi yang dah tahu tak apa lah, bagi yang belom kenal mereka jom kita terjah...

Kisah 1, 
Rakan blogger ni blog mereka dapat masuk tv dalam rancangan mai kita tengok sini dan sini juga.
Dan part yang paling sedih kedua-dua blogger ni tak dapat nak tengok live. 
Sebabnya,
Puan Ina tv buat hal, 
Mama pula tak buka email yang dihantar...huhuhu...
tak ada rezeki la tu..

Kisah 2,
Lagi sorang blogger dapat masuk majalah Rasa. Memang patut pon sebab semua resepi beliau memang menarik dan tertarik lah. Jom singgah sini sekejap.   

pa pe pon tahniah diucapkan pada mereka...alhamdulillah..

nak tahu lebih lanjut silalah singgah ke teratak mereka untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut lagi.

nak jadi macam dorang juga tapi ada brannnni ke....???
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "Tahniah pada rakan-rakan blogger OTAI"

salam, insyaAllah boleh ...apa pun jua kena ada usaha, hepi blogging QR.

tahniah buat mereka sume.kita bila lak ek??hehehe

iskkk sy bkn otai la sue.. biasa2 je :-)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF