Kupang Kembali Lagi


Hari tu ada turun JB.. Saja-saja mengikut kekasih hati.. dari dibiarkan keta kosong je kan baik ikut serta.. hehe

Sempat la jugak menyinggah dekat Kipmart Masai.. Beli barang dapuq serba sikit.. ke main jauh kan pergi beli barang dapuq.. nun jauh ke JB.. dasyaaaat toi.. macam la ket-ket sini tak da juai errrrkkkk ....

ek eleh.. apa salahnya.. kebetulan kan.. terus je la beli.. baru la ter`isi` sikit bonet keta...
dah la datang kosong.. takkan balik pon nak dibiarkan kosong juga.. betol tak ?

Dan, hasilnya... 
memang puas dapat hadap kupang ni...
Haaa...ada sesiapa berminat nak meng`order`.. Sila beratur yer ;)

kupang yang siap direbus dan dibuang janggut dan cengkerangnya ...

dan juga droyan ...
Droyan juga.. kekasih hati `hantu` droyan.. Ciksu makan sulas dua je.. tak boleh makan banyak.. sat lagi pening pala ...

1 bakul RM5..amek 2 bakul baru sepuluh hengget.. banyakkan.. alhamdulillah isinya memang sedap dan lazat.. manis-manis gitu.. tujuan yang satu nak buat stok tempoyak.. itu sebab borong sakan ...

Area Masai memang harga makanan laut dan buah-buahan murah dan berpatutan ... ;) tak rugi kalau berbelanja lebih.. sebab puas hati kami laki binik...

itu dulu, sekarang tidak lagi.. sebab .........???

bersambung next entry la pulok yer.. lenguh jari jemari dok ketuk keyboard nih...


Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Kupang Kembali Lagi"

doran x tpi kupang tu nampak best je!

Ya Allah, durian.... dapnyerrrrrrrrrrrrrrr

alahai ade sambungan lah pulak saboo jerlahhkan....

durian ni suami akak jer yg suke, tp kalau ade dpn mata akak pun makan jugak hahahaha

wah menarik kupang ngan durian 2

cik sue..jeles tgk kupang hang tuhh...

Cantiknya kupang tu. Bersih je. Walaupun saya tak makan kupang. Heheh.

Murah...kalau m dok sana mesti best sebab M suka seafood..

Dah lama tak makan kupang ha ;)

Doyan bulan posa tak beani makan, takut panas..heheee

murah la harga dia hihi....xrugi berbelanja

kupang dgn kepah same takkk? ;)

dear, link ape ni sbnrnye? huhu. nak link tuto buat list pengomen ke?

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF