Menarik Dan Tertarik

Jom bergaya dengan Fareeda hari raya nanti ....

Yang pasti membuatkan u all
 `NYATA JELITA`

Cantik-cantik dan menawan kalbu untuk memilikinya.

Walaupun harganya cukup-cukup meruntun jiwa kalbu ..hehe..

sekali sekala apa salahnya kan... 

Lama-lama boleh botak kipala...kih3


Warna peberet saya digabungkan menjadi 1..fuhhh...cantik ...


Pink Biru..juga menarik ...


 Yang ini juga..hew..hew...

Ini pon cantik juga...hitam merah turqoise sikit ...cun kan ..pheeewiittttt...



Dan tak ketinggalan juga sampul duit raya bagi peminat-peminat Fareeda ...wow ..

Meh ramai-ramai usha ket sini  
atau
 pergi je ke butik-butik Fareeda 
yang berhampiran dengan u all ...

Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Menarik Dan Tertarik"

klu berminat ngn jus delima tu boleh terus kol or email ke Halyza di 019-7857864 / lizazul2010@gmail.com

cntik2 la..beli la 1..hehe

sy pun suke ngn kombinasi wrne tdung fareeda..tp dsbbkn hrgenye mmg mahal, huhuhu..tpakse melupakan..tp, sy suke gak tdung dr jenama len...kat entri ader senarai blogshop kegemaran sy :)

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2012/08/beraya-dengan-bergaya-bersama.html

cantik design dia trendy tp pendek sgt kan

cantik design dia trendy tp pendek sgt kan

tak sesuai utk sy... huhu..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/semangat-buat-dato-lee-chong-wei.html

haihh leh rambang mata tengok tudung fareeda ni. ;)

cantiknya tudung mesti mahalkan qaseh....

cantik tudng dia..warna pun menarik...tapi singkat sangat tudungnya....cam tak sesuai ngan citarasa saya..hiiihi.agaknya ada tak yg labuh ????

baru je beli tudung semalam :) saya jenis simple je.. ;)

Ada plan nak gak menerai selai tudung fareeda ni, dok heran napala orang dok addicted ke tudung ni sangat ;)

www.thepoplook.com

sory dear..tertinggal lak link dier kt entri..hihihi

btw, mmg minat gak ngn tdg fareeda..tp mahal sgt la..hukhukhuk...makanya, mau cri kat psr yg ala2 tdg cmni..hihi

harga dia memang wow.. kalau minat, kenalah pejam mata je kan.. hihihih

mm tudung fareeda ni cntik2 kn.. ;-)

tudung fareeda mmg ctk2..dh jadi trend plk skrg tudung ni.

Tudung memang cantik, bab rege tu yang tak tahan tu :)
Menggeletar tangan nak bayo ha ;D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF