4 Tahun 10 bulan.. alhamdulillah *_^

Alhamdulillah..


Tak sabar rasanya nak tunggu hari-hari itu.. ;)



Mmmm.. nak ke mana plak yer.. ada cadangan =)






Pssssttt: masak apa tengahari ni atau lunch kat luar je?


Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "4 Tahun 10 bulan.. alhamdulillah *_^"

alhamdulillah... nak masuk anniversary ke lima ker??

tghari ni makan kat open house kawn-kawan hubby hihihihihi ....

anniversary??
emm pe kata p sabah...kat sabah kan byk pulau cantik2...laut dia pun cantik ;)

dh nak masuk anibesary ke 5 yer cik su :)

happy annivesarry yea...moga kekal bahagia dunia n akhirat :)

aii nak kemana tu? ikut boleh? hee..

baru siap masak. ;)

anniversary ke yg ditunggu-tungu?

Hari apa agaknya tu...mesti special

erm.....ke pulau phentian..klu blom pegi la...xpun g legoland..hihi...klu da pegi jugak, ape kate pegi pulau sipadan...hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF