Dapat Jemputan ke ....

Selamat pagi.. dah sarapan..?? kalau belom nah.. silalah jamu mata anda dengan kek pisang kukus dari ciksu buat korang.. hehe 
haha.. sedap kew? sedap tak sedap, try la buat.. korang yang tentukannya sendirik hokey.. next entry ciksu tepek resepi yer ;) 

Sebenarnya.. nak ajak korang join ciksu.. ke jemputan.. oppppsss.. bukan rumah terbuka yer.. tapi ke jemputan.. 

General Kaunseling jam 11 pagi nanti.. sape nak itut? Di mana dan kenapa? next entry diceritakan.. insyaALLAH..

babai ... ^-*





Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Dapat Jemputan ke ...."

Kalau tak tahu tempatnya, macamana nak turut serta? :)

Sedapnya kek pisang kukus tu...

Dear, nak pasang banner tu kena masuk dulu blog denaihati.com, klik 'tab banner', ada dekat atas tu pastu cari la saiz banner yang dikehendaki..
Nnti apa2 roger k ;)

hohoho cik su main kasar erk tepek makanan wani tgh posa ni haha :p

Hai Cik Su, Ros dah sarapan la.. Amboi..rajinnya buat kek ye...

kaunseling untuk ape tu?..

kelasss... pagi² sarapan kek pisang, mesti sedapkan....

huhu..blum bersarapan la...

kaunseling... ?
xpe...bagus untuk terapi diri ni. nanti share la ilmu y dpt ye ;-)

alahai berteka teki pulak yer dia...cmne nk join tempatnye xtau...hihi...ape2 pon nmpk sedap kek pisang tu...

laaa... sejak ramadhan lalu sampai ke hari ini saya dah tak penah merasa kuih kek pisang ni.. ehehe.. tiba2 mcm mengidam plak.. nyum nyum nyum

kena tgk tempatnya juga..hehehe

nak rasa sikit boleh tak cik su..hihi

Jemputan kemana tu Cik Su?!
Suspen jer ni.. ;D

dgn gambar kek pisang membuatkan lapar semakin menjd2...

kaunseling apakah itu...?? baru dngr kaunseling mcm tu...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html

assalam ciksu..slmt raya n slmt berkaunsling

ni jemput ajak ajak ayam je niiiii. hehe.

kaunseling? nakal yer awk ni..hihi.. dear, deqla letak url blog awk dlm bloglist deqla tau..kat blog si gojess.. :)

cik su..wah sedap kek pisang kukus tu..nak cikit bole..:D

sedap plak nampak kek pisang tu.. lbh2 lg time ujan camni :-)

cik sue buat..ermm.nmpk sedap..

oh inilah dia sampul surat misteri tu kan :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF