Jawapan Teka-Teka semalam..

Salam readers,

Alhamdulillah.. ramai jugak yang join semalam.. terima kasih kepada semua sebab berani mencuba.. hehe

Dan jawapannya ialah,






















haaa.. murahkan .. ;) 

Kedai ni dekat area KAMPUNG BARU.. memang jadi tumpuan mereka-mereka yang bekerja dekat-dekat area sini especially geng-geng HKL ..;)


Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Jawapan Teka-Teka semalam.."

KG Baru mmg murah. suke mkn kt Restoran Norizan Gerak 21. Byk pilihan. and murah

Tahniah pada pemenang.

Salam kenal. Dah follow sini >_<.

Hai.. Tq singgah blog manjer.. saya dah follow blog awak.. Jom follow saya lak.. TQ

tahniah...

errr....
sapa yg menang?
takde pun nama dia

datang lambat untuk meneka...hehehe

ala...xde can menang le ciksu oi..

alamak.. sy kire t'lbh rm1.50 lak, huhu~..
sape yg mnang tue, congrats ye!! ^_^

murahnye mkanan tue sumer ye.. penah gak mkn kat kg br, tp xigt kat mane..

amboi..murah kan main..tak silap kira ker??

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF