Menang Baucer RM10 x 5unit..

 









Alhamdulillah... rejeki september 2012.. join GA hari merdeka hari tue, last minit dah..

Walaupon hanya menang baucer RM10 dan bukan pemenang utama.. tak mengapa saya tak kisah.. hehe

Jom kita shopping online nak.. dah nampak target dah.. 

kak..
terima kasih daun keladi,
lain kali buat la lagi..

Buktinya,

Sesiapa yang telah menjoinkan diri sila semak di sini

Mungkin ada nama korang yang tersenarai.. yang join la, yang tak join memang ko carik ke lubang cacing pon tak jumpa.. kih..kih..

ok, babai.. nak berangan carik  dress jap.. gunakan baucer yang diberikan sebaik mungkin.. haha..

6) Sila maklum, setiap baucer terpakai untuk sekali pembelian . Lima baucer adalah terpakai untuk lima kali pembelian, samada serentak atau secara berasingan. 
7) Baucer ini layak digunakan dari 4hb September 2012 sehingga 30hb November 2012.

*-^ 


Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Menang Baucer RM10 x 5unit.. "

tahniah Cik SU.. nanti boleh belanja Ros selai dua.. hihihihi

wee,, rezeki..rezeki..
tahniah dear

wah wahhh murah rezeki!!cepat belanje ais krim!!!!!!!!!!!!!!!haha

M tak check lagi sat gi nak p terjah la. Tahniah yek..

hai...singgah dari GA yang samew...jemput singgah kew blog sy..

tahniah menang ...
tq bg tau info mennag jugak .. yeahhhhh jom tgk² shopping.... sampai novemberkan...

wahwah. untunglaaa. izan mama mia pun dpt rsnye. ;)

tahniah!!sy pown dpt..~hee~

sy balas kunjungan n follow blk ^_~

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF