Oh.. No.. No..

Salam Readers,

Ala nie yang tak best nak berblog dan bw nie.. saya betoi-betoi tak suka guna dashbooard interface yang baru ni.. lebih suka yang lama .. senang nak monitor.. huhu

Acaner ni.. ke uols pon memang guna dashboard yang interface baru tue.. 

Alahai kawan-kawan.. tolong saya.. bantu saya.. huhu .. selalunya boleh back to normal.. kali ni tak boleh pulak.. pagi tadi boleh guna lagi.. aarggggghhhh.. nak nanges dah nie... 

Mata pon dah naik kelabu tengok dashboard interface baru ni....wawawaaaa ...




Previous
Next Post »
32 Komentar untuk "Oh.. No.. No.."

Eh, sudah tukar kaaa? Nak tukarkan dashboard yang lama ke? Dulu masih boleh tukar ke yang lama. Saya check baru kejap tadi dah takleh dah. So, terpaksa la Ciksu biasakan diri guna yg baru.

Saya ari tu pun tak sengaja tertukar. Tapi saya guna je. Sbb saya dah tau dah, walau canner pun blogger ni tetap akan nak suh kita guna interface baru lambat laun.

dulu mula mula pun saya tak biasa jugak..tapi lama-lama ok je...dah biasa ni, rasa senang je...godek pelan pelan ye..:)

xpe belajar pelan2..hehe...cubit2 nuffnang & HB

huhu..same la kte...aish....mula2 elok2 yg lame..tetibe dier da tkar plak...ish..ish..tension jer gune yg bru ni...hukhuk

mula2 mmg gtu ;)
lama2 nanti okey je
percayalah cakap akak

cik su mmg dh xboleh tukar dah..kan dia dh inform end dis month semua akan betukar ke dashboard baru xleh nk wat mcm mana...benda free mcm tu la redha jer la muahahahaha :p

dah xdapat balik pd yang lama..new interface...

samalah sue,.. sy pun xsk... tp tu la, dulu blh tukar, skrg xleh la plak...

*done magnum

betul... deqla pun rimas la yg baru ni...dah la x cantik, serabut lak tu...huhh

assalamualaikum qaseh....yer la mama pun buka blog tadi pun terkejut dah bertukar baru nak buat cam mana lg kena juga gunakan...belajar sikit2 lama2 boleh la gunakan...;)

ciksu...org punye pon same..nak mengadap kene tengok betul2..biru mata hitamku da...

salam...

sy pn bukak hari ni pun sama, xboleh tukar yang lama dah, xpe lama2 nnti biasala tu kan...

*btw sy lama dh follow blog ni sejak Intanberlian GA berlangsung dulu...

abis tu cam ne.... tak pe cube lagi...

terima kasih follow blog saya... insyaALLAH sy akan follow juga....

cmna yg bru tu erk..ayu dh 2 kli tertukar..ni tak tukar lg..huhu

lama dah guna yg baru tu... mula2 kekok gak, tp lama2 ok dah...

hehehe..
takpew..
slow2 dulu..
nnti lama2 biasa lah tu..
salam perkenalan..
thanks follow :)

cik na mmg sejak mula blogging guna new interface. tp ada jgk part2 yg tak paham. huhu..

ita memang guna yg ni pun....
mula2 memang tak tahu apa..tapi klik lah nak tengok macamana ...akir nyer boleh lah sikit2

pakai yg baru jugak..rasanya xleh kembali pd yg lama..huhu

sy dh lama guna yg baru tu...lama2 nanti biasa la tu ;)

mule² memang macam tu.. nanti lama² oklah.. sy memang dah lame bertukar hihihihi....

M ok ja la sb awal2 dah guna.. m klik HB..

reda je la. tapi yang baru pun okay jugak.

Takpe pelan2 belajar nanti mesti best dari yang lama ;D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF