Paten terbaru "FAREEDA ZAYNAB"

Salam readers,

Paten terbaru "FAREEDA ZAYNAB" 

bakal berada dipasaran sempena Aidiladha nanti.. sama-sama kita tunggu dan serbu shopping.. ;)

Bulan lepas ada buat entri dekat sini.. ramai member-member blogger yang berminat dengan tudung Fareeda ni tapi paham-paham je la kan style tudung ni macam mana kan..

Nyata Fareeda sentiasa mendengar kata hati pelanggannya(ntah-ntah owner Fareeda ada baca entry saya hari tu kan).. hihi

Tihara said...
cantik design dia trendy tp pendek sgt kan
izan mama mia said...
cantik tudng dia..warna pun menarik...tapi singkat sangat tudungnya....cam tak sesuai ngan citarasa saya..hiiihi.agaknya ada tak yg labuh ????
dan sekarang Nyata Fareeda amat memahami naluri wanita Malaysia.. jangan sedey-sedey yer akak-akak ;)


















Memang cantik dan labuh.. sesuai bagi mereka yang bertudung labuh.. semuanya boleh bergaya yang penting " Nyata Jelita"




















Sungguh ayu.. boleh hadiahkan pada ibu-ibu dan juga diri sendirik.. ;)


Pppsssttt: Fareeda pandai amek hati pelanggannya kan.. baru la adil..  ^_^




Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Paten terbaru "FAREEDA ZAYNAB""

labuh sgt la pulak..hehe... mesti ada juga yg sedang2 tak...

haah akak ada tgk kt fb..katanya utk musim umrah dan haji..lawa macam telekung sembahyang..

suke sangat..brp RM agaknya ya..

pandai tarik customer fareeda ni..hehehe

cantik la...labuh..leh jadikan telekung sembahyang jugak kan...2 in 1

yg labuh pun cantik...fareeda ni betol2 memahami la customer dia hehehe

wahh bagus ni dgr feedback ;D
cantik tudung labuh ni

sebab untuk musim haji tudung pun labuh dah macam telekungkan...

wah.. cntik la tdung labuh tue..

klik2 kat sni ye kak sue..

cantik..fareeda ni mmg mesra pelanngan..

alahai..terselit lak komen saya yer...baguslah ada yang labuh..boleh trus solat...err..ada apa yer minta address saya....nnt saya email yer...

cantik. tapi labuh sgt la. kalau xxl ok lagi.

wahhhh. trend terbaru ke ni. alhamdulillah. ;)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF