Rela Dalam Paksa.. huhu

Salam Readers,

Ingatkan saya sorang je yang mengalaminya.. ghope-ghopenya majoriti rakan blogger juga mengalami situasi yang sama.. huhu.. 

Sebabnya dapat komen dari member-member semuanya mengiyakan.. dah bertukar ke interface baru.. lallaaaaa..

Mmmm.. nampak gayanya memang  berbling-bling ler mata saya dok mengadap dashboard interface baru ni.. bersilau-silau jer mengadap.. kekok segala jari jemariku nie.. wawawaaaa..

Memang la dah sedia maklum kena tukar hari tu lagi tapi ketegaq nak guna yang lama.. last-last dah jadi mengejut cam ni.. sapa yang susah.. ciksu jugak kan.. so, tak payah nak ngada-ngada yer ciksu.. ikut je apa yang orang suruh.. dah la free..=)

Muahaaaa... iya.. iya..  saya me`rela`kannya.. 

tapi rela dalam paksa lah.. boleh.. 


Pppsstt: Bw diberhentikan buat sementara waktu.. maap yer tuan-tuan dan puan-puan sekalian ..
Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Rela Dalam Paksa.. huhu"

tu la kan igt kan leh pilih nk yg lama tu..btw makin mesra dh dgn yg bawu ni :)

tu la..msih dlm proses mnyesuaikn dri nih...tp ati msh rndu interface lme..hukhukhuk

akak dl pernah tukar interface baru tu tp tukar semula pd y lama, ssh nak biasakan... huhu

maha klinik tu kat mana?

sama la rupe kite ciksu...bijik mata nk terkeluar tiap kali nk cek dashboard..msg...nk naip pun haru biru

ok jer yg br ni...between yg ni lg ok kot dr yg lama tu

benda free mmg kena rela dalam paksa cik su oiii hehehe

seronok jugak yg baru... benda baru tgh explore2 lg...

memang terkejut. tapi bila dah guna, okay je rasanya.

Walau kita tak mau tapi terpaksa hadapinya jugak kan ;D

Relakan je ye CIk Su.. Psss: ROs pun tak suka yang baru ni..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF