SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER















Tag semua yang baca entri nie..boleh.. nak join klik banner kat atas tu yer..  untuk menyertai segmen yang dianjurkan oleh mizz wenn ni.. 

Syarat untuk join :
1 . Follow blog MIZZ WENN and Like Fan Page ( bagi yang belom follow and like) 
2 . Buat tajuk entry segmen ' SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER ! ' . 
3 . Copy paste banner simple itu dan linkkan ke komen blog beliau okay .
4 . Dah siap ? Okay , sila tinggalkan link entry anda ke kotak komen mizz wenn okay =) .
5 . Sila BW and follow back blogger yang dah join okay .

TARIKH MULA : 4 SEPT 2012
TARIKH TAMAT : 6 SEPT 2012

Selamat bersegmen ..


Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER "

sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html#comment-form

http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html#comment-form

singgah sini balas kunjungan .. dah lama follow sini.
happy blogging :)

dtg cini jaln2 smbil fllow:)..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/09/fakta-menarik-tentang-manusia.html

assalamualaikum qaseh...mama dtg dr segmen yg sama....

http://maszull.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-follower-di.html

http://humairahainina.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

membalas kunjungan n follow..

salam singgah . tira datang nak jemput join GA ni :)

http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

jom suppport blogger kita :)

hye , thanks join , jom bw yg lain okay =)

saya singgah n follow juga..:)

Salam kenal dan follow
Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 83 blogger !!!

bbalas knjungan n follow cni skali!

Dari segmen yang sama!=) Dah follow kamu, nanti follow balik ya.;) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF