Wordless Wednesday 6


Jom teka..

1) Mana satu ayah Ciksu
2) Mana satu abang, mana satu adik

Hadiah misteri menanti kepada peneka yang tepat '',


Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Wordless Wednesday 6"

adehhh... tak keluar gambar pulak. nnt dah keluar baru boleh teka.

ssh gak nk teka nih...huhu...ayh cik sue yg kiri tu ek?yg kiri tu abg yg knan tu adik..huhu...teka jer..slh xtau ar...hihi

ehem2...rasenye ayah ciksu yg sebelah kanan tu..merangkap abang la...entah betul atau tak..main bedal je..hii

ayah sue yag tinggi sikit tu..yang baju color ful tu abang dan yang saya teka tu adik..wow mcm konfiden je kan...btw,wajah pakcik2 ni sgt frenly :)

ayak cik su yang baju tinggi..

yg rendah 2 abg..yang tinggi adik..

Ayah ciksu yg baju kotak2. Dan dia abang. Yg tinggi tu adik.

Rasanya yg baju petak tue abang...yg baju putih tue adik kot...

ayah cik su yg baju petak kot...

Sis nie tgh rajin...nak tak sis edit blog qaseh...kalau nak gitahu kat fb...

Nak cuba meneka :)

1)Ayah cik Sue sebelah kanan ;)
2)Sebelah kanan abg sebelah kiri adik

wahh ade hadiah yer.... nak cubalah...

yang tinggi pakai baju oren tu abang cik sue

yang rendah sikit pakai baju bercorak ayah cik sue

(^____^)v

alamak!... susah gak nak agak ni..
mungki:

1) yg baju kotak2 tu kot
2) adik sebelah kiri, abg sebelah kanan kot...

abg yg rendah..adik yg tinggi..betol x?

ok deqla teka yer..

1. ayah awk yg berbaju mcm2 kaler tu..hihi..
2. dialah abang, yg tinggi tu adik!

betol tak?? main teka je.. :)

ayah cik su yg belah kiri

belah kiri adik belah kanan abang

alamak..kita baru kenal so x pasti la
mgkin belah kanan tu abang,belah kiri adik

ayah cik sue belah kanan

ayah ciksu belah kiri,yg kanan tu abg.haha belasah!

yang tinggi 2 ayah cik Su..

Yang Rendah 2 abg..yg tinggi adik

mesti yg kecik tu abg kan. hehe.

Abang yg sebelah Kanan, adik yg seblh kiri..betoi dak?
Ayah cik su sebelah kiri..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF