Alhamdulillah.. dapat TOP COMMENTERS

Salam readers,

Meriah sungguh bulan lepas saya dok bw yer.. sampai boleh dapat TOP COMMENTER la..
alhamdulillah.. 

Sebenarnaqnya dapat dua 'anugerah'.. cewah anugerah konon.. hihi

Satu dari blog KAK FIEDA. Blog yang menggunakan tagline KASIH SAYANG MEWARNAI KEHIDUPAN. Betol tu, setuju sangat. Kalau banyak duit tapi kasih sayang tak ada, rasaya tak ke mana pon kehidupan kita kan. 


Saya dapat sesuatu dari KAK FIEDA.. simple tapi cute. Suka sangat sebab warna biru. Macam tau-tau je KAK FIEDA yang saya amat cintakan WARNA BIRU..


 Thanks kak.. 

Lagi satu dari blog MJ.. 


Dapat sesuatu dari Mj. Mascara dari produk AVON. Mj ni Ratu Avon.. hehe. 

 

Makan kek coklat moist sambil bermascara.. hik..hik

Sesape yang nak order boleh jer terus send email dekat Mj yer. Tak payah susah-susah nak masuk keta, start enjin, redah jem semata-mata nak p kedai AVON. Sekali tengok barang dah sampai depan pintu rumah. Mudah kan.. :)

Kalau nak tahu lebey-lebey silalah merajinkan diri uols ke blog beliau dan dengar CELOTEH MJ.. 

Bukan gelaran yang dikejar.. tapi keakraban dengan rakan-rakan blogger teramat dihargai..

Saling sentiasa menghargai antara satu sama lain.. walaupon hanya berkomunikasi di alam maya tanpa bersua muka.. tanpa suara.. yang penting keikhlasan dari hati nurani untuk berkawan kan..

Setuju tak ;)


pppsssttt: tenkiu sangat-sangat sebab sudi bagi sesuatu untuk ditatap dan digunapakai.. ;D
(autopublish)






Previous
Next Post »
29 Komentar untuk "Alhamdulillah.. dapat TOP COMMENTERS "

tahniah..bestnya mst rajin BW rakan-rakan nie..

tahniah cik su..murah rezeki cik su :)...dgn komen pn blh dpt hadiah kan :)

wah...rezeki org rajin kan ;)

wak pon dh lama X kkomen blog kawan2 wak.. uuuhUuu

woww banyaknya hadiah. tahniah cik su. :)

hihihi~tahniah..selalu la komen yea...:)

wahh... ini la berkat org rajin mengomen!! :D

hihihi..kak fieda pun tak sangka plk biru tu feveret cik su..masa nk pilih tu ada kler oren,kuning dan biru..tp terambik kaler biru..kira mmg sesuai la ye..

dear, deqla nk minta alamat umah kamu.. nnti bagi k. :)

Alhamdulillah selamat sampai, risau gak sebenarnya sebab guna pos biasa kan :)

BTW selamat bermaskara dan TQ tolong promote :D

assalamualaikum qaseh...tahniah2 yer...;)

Tahniah...untung orang suka komen nie...

wah... rajin dia blogwalking ya.. hehehe

Tahniah Cik Sue..harap lps ni naik lagi la nama kita..hi hi...

wow, makeup tu yang xbole nak tengok ni, jeles sikit mata. hihi

as salam

alhamdulillah sue, cute2 hadiah tu..tahniah :)

mmg terer laasukar dicabar nih...tahniah

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF