Alhamdulillah.. ina(intanberlian) dah...

Alhamdulillah...  Tahniah.. 

Diucapkan pada rakan blogger kita. Sapa lagi kalau bukan ina.. Ibu alisha yang cute tu ;) Alisha dah dapat adik tau... Ina selamat bersalin pada jam 440 petang tadi. Dengan berat bayi 2.65kg.. Tak sabarnya nak tengok... 

Agak-agak uols lelaki ke perempuan. pa pe pon, bersyukur sebab ibu san anak selamat semuanya...
Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Alhamdulillah.. ina(intanberlian) dah..."

Alhamdulillah.. Xsbr nk thu berita lgi ttg kak ina. Happynye :)

laaa..bukan ke lambat lagi...

suke nyer dapat baby...

Syukur alhamdulillah...wani pun dpt msg dr kak ina td...xsabar nk tgk baby baru ni..alisha mesti teruja kan...kita pun dah teruja sama ni hiks

tahniah pd ina,..dia pun ada msj td..

Alhamdulillah..selamat ibu dan anak...:)

tahniah, dh bersalin ye intanberlian. anak2 sy lahir semua 3kg++

alhamdulillah.. tahniah ina.. perempuan kot... tp kalau lelaki ok jugakan.. dah sepasang...

tahniah buat k.ina intan berlian tu..hihi... hope dpt bpy nanti boleh sepasang! hehe

kak fieda rasa boy ni...
moga2 pasni turn ciksu plk ye..

Wah! cepatnya...Alhamdulillah lahir lg seorang umat Nabi Muhammad

alhamdulillah...mmg ada baca entri latest dia pasal dah ada tanda2 nk lahirkan baby...tahniah buat intan..alisha dah dpt adik.. yeayy.. hihi

tahniah juga buat ina... mesti alisya sangat suka :)

as salam,

Alhamdulillah, selamat dah..tumpang hepi..semuga kita tiba turn kita plak..heheh :)

Alhamdulillah...seronoknya alisha dah dpt adik :)

Tahniah pada Ina kan :)
Dapat juga SMS dari dia semalam :D

tahniah ina!beshnye dpt baby dah...

baby girl kot ni. hihih. betui dok? hihi

Dah tau dah..ha ha..bb gurl yg cute sgt..

Alhamdulillah..akak ketinggalan dgn entri2 dia..dah semingu tak update

Alhamdulillah.. dah slamt melahirkan.. tumpang gembira ♥♥

dah seminggu dah baby die kan. cepat nye mase berlalu. ;)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF