Dapat Anugerah Top Commenters Mingguan dari..

Tak sangka pula saya, dalam sakit-sakit mata dok tatap skrin hp genit saya ni boleh pula dapat anugerah TOP COMMENTER lagi.. walaupon tak sehebat Anugerah Skrin yang akan datang.. hihi.. saya tetap berpuas hati. 

Ye la, cuba bayangkan nak berbw guna hp yang agak terhad pemandangannya kan. Asyik-asyik taip.. padam.. taip,.. padam.. acaner.. ;D

Alhamdulillah.. dapat dari blog HERBA TIHARA. 

Bagi yang belom mengenali beliau, blog ni bukannya menjual herba-herba yer.. hehe sebab tuan empunya blog dah habaq awai-awai lagi "BUKAN BLOG JUAL HERBA tapi jual cerita sahaja..."

Dua minggu berturut-turut pula tu. Sebab mingguan kan.


Anugerah Top Commenters Mingguan Siri 31






Anugerah Top Commenters Mingguan Siri 32



Setiap yang dapat top commenters ni ada gelaran masing-masing yang telah diwujudkan oleh KAK TIHARA. 

Bagi setiap top commenters mingguan dan bulanan link blog mereka akan ditepek disebelah side bar sebelah kanan empunya blog. Kiranya satu penghargaan la kan. Senang bila blogger-blogger lain nak menerjah.. tak gitew ;D

Nak tengok sila klik sini 

pppsssttt: (n3 autopublish) berguna juga sisamsungku ini.. hihi..kernamu aku makin rapat dengan mereka walaupon sakit anak mata ni tatap skrin... alhamdulillah..


Previous
Next Post »
23 Komentar untuk "Dapat Anugerah Top Commenters Mingguan dari.. "

tahniah buat su yg rajin komen ;)

tahniah..mmg layak awk dpt..awk mmg rajin.. =)

Wahh tahniah... Bukan senang nak konsisten lawat blog seseorang dan maintain jadi komentor.

tahniah cik su....hehe

p/s:wani nak nama n alamat cik su boleh

wah..mmg ngetop nih..teruskan su..hii

Tahniah..eh..nama akak pun ade laaaa...heeee

fuyoo..ciksu hebat mengomen ye..

tahniah... saya tak pernah tersenarai lgai kat sana

as salam,

tahniah sue, insya Allah moga dapat top monthly pulak nanti ey.. :)

agak2 saye leh tak jd top komentar utk blog ni,hahaha perasan

lamenye tak lepak kat blog kak tiha. mesti merudum jatuh prestasi ni. huhu.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF