Jom singgah: Restoran Island BBQ

Uols penah ke Restoran Island BBQ Steamboat yang letaknya di Kampung Melayu Subang. Kalau penah... okey la.. bagi yang tak penah.. saya pekenalkan kepada mereka yang suka mencari tempat makan yang best-best untuk dicuba. Restotan Island BBQ Steamboat salah satunya :)

Jom terjah.. ;)

Suasana yang mendamaikan.. sesuai sangat untuk bersteamboat.. jom layan lagi picca.. 

Memperkenalkan barisan model-model yang tak berbayar.. hehe

Dah tak sabar nak makan kew.. siap main suap-suap lagi tue,

Haa.. semua ada.. jangan malu jangan segan.. sapa malu balik bagan.. nampak macam menyelerakan.. macam-macam ada dekat Island BBQ ni..

Jom pilih.. macam-macam ada.. pilihlah mengikut citarasa sendirik yer.. tapi harus diingat jangan buat pembaziran yer.. sebab ..

Mereka lagi :)

Ooooppppsssss... sebelom korang sebok memilih apa yang nak dimakan.. pastikan baca dengan teliti yer.. 

Cas RM5.00/100gram.. sanggup ke?

Kalaulah semua kedai makan kat Malaysia ni amalkan sikap macam ni, memang tak akan ada pembaziran .. Malaysia ni terlebih makanan.. setuju tak? Masa order tak hengat, bila makan ala ciput je, semua ikut hawa nafsu.. akhirnya ke dalam tong sampah jugak ko makanan.. kalau lah makanan tu boleh bersuara.. haha

ada sambungan lagi.. nantikan..

Pssssstttt: ini ektiviti cik abe.. curik gambar dalam folder beliau.. hehe


Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Jom singgah: Restoran Island BBQ"

bestnye.. ni entry jalan2 cari makan yea.. oh bestnye.. maklum la, tgh selera nak makan je , hehehe..

lama dah tak jamu steamboat.. hmmm

wah bestnya... sedap2 je nampak... blm pernah g lagi :-)

bagusnya..siap kene charge lg klo tak habis makan...baru la beringat sket masa nk amik makanan tu

citer makan lagi..ala best layan steamboat..

assalamualaikum qaseh...sedapnya kalau dpt mkn steamboat ni...:)

Wahhh bestnya dh lama tak makan steamboat xD
best juga kalau makan ramai2 satu family :9

Bestnya layan steamboat....harga tu Kira standard la kat Langkawi ni..

assalamualaikum
Nasib baik dah dinner.kalau tak lapo terliur je singgah sini.

Pekabr?

x de pun gambar tgh ber-BBQ tu... hu hu hu... kalau tempat ni ok, boleh la saya pun try nanti

dah lama tak makan steamboat.

wah..macam best je tempat ni.. Ros tak penah g lagi ni..

bagusnyeee. siap ade dende kalau membazir. ;)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF