Jom Singgah: Santai dari Restoran Island BBQ

Restoran Island BBQ, Kampung Melayu Subang :)

Ada lampu sebenarnya.. kebetulan malam tu letrik tak da.. tu yang candle light dinner tu ;)














Sesi karaoke pon ada.. kiranya dorang ni booking satu restoran la malam tu ;)

Sesi berduet.. tunjuk bakat terpendam.. hiihi

Alhamdulillah.. kenyang :)
Diusik teman2..


Sesi penyampaian hamper pada yang bertuah :)
 
Jom kita ke Restoran Islan BBQ Steamboat, nak?




Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Jom Singgah: Santai dari Restoran Island BBQ"

kreatif lah ciksu ni kan, rajin pulak tu... heheheh... makan sakan nampaknya

syukur alhamdulillah
Terima kasih dari TiranaAduka atas kunjungan dan sokongan yg di berikan..
Maafkn TA jika ada yg terkasar dalam semua entry ta.

merihanyer..siap berkaraoke bagai..

bestnyeeee bakar² tu. mcm ala² korea gitu. ;)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF