PERHATIAN.. jawatan kosong.. berminat?

Alhamdulillah.. bertemu lagi di hari ahad.. tengah buat tu.. masak ke.. masak ape ;D

Sebenarnya ada tawaran ni untuk uols.. hehe
jawatan kosong.. ada berminat..?




Sama-sama berfikir dan renung kembali.. dan selamat beramal..

First time jumpa iklan sedemikian ghope.. ni dekat KK.. 

pppsssttt: selamat beristirehat bersama yang T.E.R.S.A.Y.A.N.G ;D

Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "PERHATIAN.. jawatan kosong.. berminat?"

ok iman nk isi jawatan kekosongan 2 ^_^

ni 1st time tgk gak ciksu...nampak kelakar tp mendalam beb...

dah banyak kali tengok org post kt blog.

zaman skrg ramai yg kurang bersolat di masjid/surau termasuk sy..

bagus gak ni tampal banyak2 kat tempat awam. :)

saya xpernah lg jumpa iklan camni.. tp mmg bagus kan..

pernah juga tgk iklah camni...ada org buat banner besar2 gitu~

Kalau ada iklan ni ditampal sure orang yang membaca akan terus rasa insaf ;)

Jom..jom isi kekosongan yang ada tu :)

jawatan kosong plg afdhal utk dipenuhi :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF