Restoran Island BBQ dalam JJCM TV3.. ;D

Masih ingat lagi tentang Restoran Island BBQ Steamboat di sini dan sini.. Harap-harap uols ingat laa.. entri di awal bulan oktober tempoh hari..


Ada sesiapa antara uols yang layan Jalan-jalan Cari Makan(JJCM) tadi. Siarannya tadi lebey kurang jam 1225 cam tu ;) Iqram pergi sana la.. sampai hati pergi tak ajak aii tau :(

Nampak tue.. mau tak tergoda ;)

Tengok IQRAM.. makan tak ajak yer.. 

Sape pulak Shila ni.. dialah yang email dekat IQRAM @ JJCM.. so dapat la dia interprame.. hehe

Nape la tak saya je yang send email tu.. kalau tak tentu muka saya yang kuaq.. haha #terperasan jap..

Gullp..  cam TERINGIN pulak ..

 
Harga pon berpatutan.. uols nampak tak. Tak nampak tengok bawah yer :)

Harga untuk dewasa RM 21.90
Harga untuk kanak-kanak dari 6 hingga 12 tahunRM9.90
Bawah 6 tahun percuma
(ala.. budak2 nak makan banyak mana sangat kan.. cer bagi 21 tahun ke atas percuma) Amacam ada brannn.........ni.. restoran kat Malaysia buat macam tu.. hihi

IQRAM hadiahkan cenderahati untuk tuan empunya restoran..


So, amacam yang tinggal berdekatan tak nak ke pergi.. 
Kak izan tak nak pergi ke.. bawa MIA.. ;D.. sebab kak izan dok area shah alam kan..

Pppsssttt: 
nak ajak cik abe la.. hari tu cik abe pi dengan rakan sekerja je ;)

Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Restoran Island BBQ dalam JJCM TV3.. ;D"

ada terdgr td. tp dengar2 smbil masak kat dapur, xtengok sgt...

bagus rancangan JJCM ni sebab kita boleh tau mano2 tempat makan yg best2 kan...

nak gi nak gi tapi jauh sangat laa...

assalamualaikum qaseh....memang sedap ni boleh la cuba nanti...:)

ooo leh emel ek.. lnkali kne anto gak la.. mana tau kot2 leh mkn free... muahhahahha

wahhh... sapa2 yg dekat boleh lah gi terjah.

jom kita pergi nak...sat nak g try tanya hubby dia tau tak tempat nie...

tak dan nak tgk smlm sbb pickup anak skola...

Wahh macam best je tempat ni, nanti dah singgah review lagi ye versi clear punya ;)

sejak ikram buat rancangan ni .. menu makanan semuanya best².. terliurr...

ooo..kt shah alam..jauh la dgn kak fieda..

Island bbq ni dkt jer dgn umh mak.lia... Suka p cni sbb murah n best he3

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF